среда, 23. децембар 2015.

In memoriam - Vrtaljica



U znak sećanja na dragu prijateljicu, divnu osobu, vrsnu kuvaricu, blogericu (i još puno, puno toga) - našu Snježu sa bloga Vrtaljica. Volela bih da je ovde sa nama, ali nadam se da nas vidi tamo odnekud odgore. Ovo su receptići u njenu čast.

Medenjaci


Divan klasičan recept za medene kolačice sa dosta meda, postaju sve bolji što duže stoje. Ako imate vremena, možete im "obući" i kaputiće od umućenog belanceta i šećera u prahu. Potražite receptić na Snježinom blogu.

Valentinci


Nešto poput omiljenih Linzer kolačića spojenih džemom od pomorandži (ili nekim drugim po želji). Izađe ih zaista puno, a ako ih već sada napravite, mogu vam stajati sve do Nove godine.:) Za receptić kliknite ovde


Snježina torta od urmi


Ovaj recept mi je posebno drag i nekako najvise paše baš u ovo doba godine. To je jedna fina i elegantna torta sa urmama, orasima i puno čokolade, jedna šnitica i već ste u raju. Ako vam se ukaže prilika, svakako je isprobajte.:)

Na slikama je mini izdanje ove ukusne tortice dekorisane čokoladnim listićima, a na Snježinom blogu možete pročitati originalni receptić.


Snježini recepti su pravo blago, napisani s puno ljubavi i pažnje, čuvajte ih, isprobavajte i uživajte u njima, verujem da bi i Snježana to volela i bilo bi joj drago zbog toga.:) 

7 коментара: